Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Söka bostad

I dag finns det ett begränsat utbud av bostäder i Karlskoga, tack vare att kommunens invånarantal ökar. Dock är priserna på bostäder fortfarande låga i jämförelse med större städer. I Karlskoga finns det många olika typer av boende att välja mellan, bland annat hyresrätt, bostadsrätt, villa, seniorboende eller studentboende.

Här listar vi kontaktuppgifter till hyresvärdar, hyresbolag och mäklare som vi tror kan hjälpa dig när du vill hyra, köpa eller sälja bostad i Karlskoga.

Det finns ingen bostadsförmedling i Karlskoga. Vi kan inte heller hjälpa dig att hitta nytt eller sälja boende, utan vi hänvisar till länkarna på denna sida.

Karlskoga kommun ansvarar inte för att uppgifterna är korrekta utan uppmanar dig som till exempel privat hyresvärd att kontakta oss om du vill att vi lägger till dig i listan eller om du ser någonting felaktigt. Några av de länkar vi har presenterat här går till sidor som förmedlar bostäder runt om i Sverige. Det finns ytterligare sidor som vi inte har listat här, där du kan söka efter lediga bostäder i Karlskoga genom att registrera dig eller teckna ett abonnemang. Vi är tacksamma för din hjälp och hoppas att vår lista ska vara till hjälp för dig som vill hyra, köpa eller sälja. En del är lokala, andra regionala eller rikstäckande.

Uppdaterad 2018-02-06