Så här söker du sommarvikariat

För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du gör en digital ansökan via den länk som finns i varje annons. Vi använder Offentliga jobbs verktyg.

Lathund som pdf-filPDF

Så här gör du:

• Klicka på det vikariat du är intresserad av.
  • Skapa användarkonto

Om du inte redan har ett konto för webbansökan går du in på ”Skapa användarkonto”. Fyll i personuppgifter, e-postadress och hitta på ett lösenord. Skriv ned ditt användarnamn/e-postadress och lösenord så att du kommer ihåg dem.

Exempelbild från Aditros ansökningsverktyg

Verifiera e-postadressen

När du sparat dina uppgifter möts du av bilden nedan, den talar om att du har fått ett mail till den adress du angav vid registreringen. Den angivna e-postadressen visas i meddelandet.

Verifiera e-postadressen

Mailet innehåller en länk som du klickar på för att bekräfta e-postadressen som du angett. När du klickar på länken kommer du till inloggningssidan och skriver in de inloggningsuppgifter (e-postadress och lösenord) som du valde när du registrerade dig.

När du väl loggat in har du ditt konto!

Skicka ansökan

Gå tillbaka till annonsen och klicka på - Gör en digital ansökan via denna länk.

Logga in på ditt användarkonto, fyll i arbetslivserfarenhet, utbildning och personligt brev. Skicka in ansökan. Du får ett svar till din e-post att ansökan kommit fram. Får du inget svarsmail har inte din ansökan skickat korrekt, försök igen.

Söka fler jobb

Vill du söka fler jobb inom Karlskoga kommun så gå till den annons du är intresserad av, klicka på - Gör en digital ansökan via denna länk.

Logga in på ditt användarkonto. Eftersom de flera av dina uppgifter redan är registrerade är det enkelt att söka flera olika jobb inom Karlskoga kommun.

Frågor

Har du frågor eller behöver hjälp så är du välkommen att kontakta Pia Magnusson, Karlskoga kommun personalavdelning (0586-617 38) eller Arbetsförmedlingen i Karlskoga.

Välkommen med din ansökan!

Uppdaterad 2017-02-01 av Gunilla Östman