23 maj 2013 - Pressmeddelande

Svenskt Näringslivs ordförande inviger Möckelngymnasiet i Karlskoga

Jens Spendrup, som idag valdes till ny ordförande för Svenskt Näringsliv kommer till Karlskoga i augusti för att inviga Möckelngymnasiet.

– Sambandet mellan en stark gymnasieskola och framgångsrika företag genomsyrar vår tanke med Möckelngymnasiet och det är just därför som den nya ordföranden för Svenskt Näringsliv har fått uppdraget att inviga skolan, berättar Gunilla Ericsson som är förvaltningschef för gymnasieförvaltningen.

Möckelngymnasiet i Karlskoga är en av de största skolsatsningar som skett i kommunen och skolan invigs under högtidliga former i samband med skolstarten i höst.

Torsdag 22 augusti

14.00-17.00 Öppet hus

Stort öppet hus där allmänheten får se skolan och möta både elever, personal och samarbetspartners. Alla utbildningar visas upp och det finns möjlighet att upptäcka både konsten och tekniken i den nya skolan.

Fredag 23 augusti

13.00 Officiell invigning

Jens Spendrup, ordförande Svenskt Näringsliv, inviger Möckelngymnasiet i Karlskoga. Kommunalråd och gymnasienämndens ordförande medverkar.

Detaljerat program kommer att annonseras i augusti.

Uppdaterad 2013-05-23 av Ellinor Arvidsson