1 oktober 2013 - Pressmeddelande

Premiär för Sverige-finsk kulturvecka i Karlskoga

Vecka 41 arrangeras en Sverige-finsk kulturvecka med en rad olika aktiviteter för alla åldrar.

- Det är gratis att gå på samtliga arrangemang, och vi hoppas på att många, oavsett nationalitet, vill komma och ta del av den sverigefinska kulturen, säger Anne Ågren, samordnare på finskt förvaltningsområde.

- Ska jag slå några extraslag för alla våra aktiviteter så vill jag nämna öppningen av kulturveckan på biblioteket, onsdagens intressanta föreläsning samt barnfestivalen (Mukulatfesten) på lördag, avslutar Anne Ågren.

Ni hälsas varmt välkomna att närvara vid samtliga arrangemang, har ni frågor får ni gärna kontakta Anne Ågren, verksamhetsutvecklare för finskt förvaltningsområde.

Arrangörer för Sverige-finsk kulturvecka i Karlskoga är Karlskoga kommun, finsktalande frivilligorganisationerna i Karlskoga samt Sverigefinska Riksförbundet (RSKL).

Se pressmeddelandet i pdf-formatPDF

Uppdaterad 2013-10-01 av Gunilla Östman