9 oktober 2013 - Pressmeddelande

P R E S S M E D D E L A N D E

Nu rustar vi upp Nobelhallen i Karlskoga

Förra året firade Nobelhallen i Karlskoga 40-års jubileum, nu startar upprustningen av omklädningsrum och andra ytor i hallen. Så nu kan vi snart välkomna hockeyallsvenskans lag till en fräsch och upprustad ishall!

Lagen som besöker Nobelhallen i Karlskoga kommer till en klassisk ishall med karaktär och härlig stämning. Nu startar en upprustning och ombyggnation av hallen för att det ska bli ännu trivsammare att komma till Karlskoga och möta ett av hockeyallsvenskans bästa lag.

Upprustningen kommer att ske etappvis under de närmaste åren.

- Nobelhallen är en viktig aktivitetslokal för många i Karlskoga säger Sven-Olov Axelsson, kommunstyrelsens ordförande (S). Vi har dessutom ett av hockeyallsvenskans bästa lag och de tar emot andra lag från hela Sverige. Då är det klart att vi vill visa upp en bra och funktionell hall.

- Det är en efterlängtad upprustning som kommer att bli bra för både oss och de lag som kommer hit spelar, säger Torsten Yngvesson, sportchef i BIK Karlskoga.

Innan matchen mellan BIK Karlskoga och Rögle den 9 oktober presenteras upprustningsplanerna i Nobelhallen 17.30-18.30.

Media är välkomna, anmäl gärna deltagande till johanna.eklind@karlskoga.se

Se pressmeddelande som pdfPDF

Uppdaterad 2013-10-09 av Gunilla Östman