3 december 2013 - Pressmeddelande

Nyutnämnd Vd för Karlskoga Näringsliv & Turism AB presenteras

Tid: onsdag 4 december kl 15.00  Plats: Nya Folkets hus, Kungsvägen 34, Karlskoga (f.d. Karlskoga Kurirens lokaler)

Medverkar vid pressträffen gör den nyutnämnde Vd:n, styrelseordförande Anne-Mari Alanen samt styrelseledamöterna; Sven-Olov Axelsson, Leif Gren, Per Brogren och Jan Stridbeck och Maria Motin.

Karlskoga Näringsliv & Turism AB har nu utsett en Vd.  Den nyutnämnde Vd:n har en gedigen bakgrund inom det privata näringslivet och erfarenhet från områdena försvarsindustri, stat- och kommun, Telecom och inbyggd elektronik. Den nya VD:n tillträder den 1 januari 2014.

Media hälsas varmt välkomna till presentationen av Vd:n för Karlskoga Näringsliv & Turism AB

Bakgrund:

Karlskoga Näringsliv & Turism bildades under 2013 och är upphandlat av Karlskoga kommun för att driva framförallt näringslivsservice, besöksnäring och turismfrågor. Förnärvarande ställs bolagets blivande lokaler i Folkets Hus i ordning.

Verksamheten startar upp ordentligt efter jul – och nyårshelgerna.

Målsättningen är att alla näringslivsrelaterade frågor ska samlas under ett tak för snabb och effektiv behandling, för en positiv utveckling i Karlskoga.

Kontaktperson:
Anne-Mari Alanen, styrelseordförande Karlskoga Näringsliv& Turism AB