Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny

5 december 2013 - Pressmeddelande

Högtidlighållande av Alfred Nobels minne 10 december kl 18.00

Den 10 december är det åter dags att högtidlighålla Alfred Nobels minne. En mångårig tradition i Karlskoga. Högtiden inleds med musik i Karlskoga kyrka där Erika Sandström spelar orgel och Tove Askeröd tvärflöjt.

Därefter följer högtidstal och kransnedläggning vid Alfred Nobels byst vid Konsthallen. Högtiden avslutas med glögg och pepparkakor i Konsthallen. Arrangörerna Nobelvännerna, Karlskoga kommun, Odd Fellowlogen Alfred Nobel, Karlskoga Rotary och Nobel Rotary, hoppas att karlskogaborna sluter upp för att hylla en viktig och världsberömd karlskogabos minne.

Program:

18.00 Musik i Karlskoga kyrka med Erika Sandström och Tove Askeröd

18.30 Högtidstal och kransnedläggning vid Konsthallen. Högtidstalare Anders Björklund

18.45 Glögg och pepparkakor serveras i Konsthallen

Välkomna!