18 augusti 2014 - Pressmeddelande

Återinvigning av Bregårdsskolan

Bregårdsskolans ombyggnation och renovering är nu klar, den har pågått sedan gymnasieskolan lämnade lokalerna och flyttade till Möckelngymnasiet.

Blir grundskola

Efter ombyggnationen och renoveringen har nu Bregårdsskolan blivit en grundskola, med årskurserna 4 - 9. Därför kommer vi nu att ha en återinvigning av skolan, den 26 augusti mellan klockan 13.00 – 14.30, där vi kommer att visa upp de nyrustade och fräscha lokalerna. Vi kommer att bjuda på guidade turer i skolans lokaler vilka kommer att ledas av elever på skolan. Vidare bjuds det på fika med tilltugg samt musikunderhållning, slutligen kommer Bregårdsskolan att återinvigas av kommunstyrelsens ordförande Sven – Olov Axelsson.

Uppdaterad 2014-08-18 av Tomas Öhrn