25 augusti 2014 - Pressmeddelande

Bibliotekets höstprogram

Presentation av höstens program:

Torsdag 28 augusti kl. 10.00
Plats: Karlskoga bibliotek

Deltagare: Sylwia Rakowska, Michael Nordeman, Jenny Bofeldt Ferm och Emma Elofsson från Karlskoga bibliotek presenterar höstprogrammet. Konsumentvägledaren Marianne Stenström berättar om ny lag inom konsumentområdet.

Journalisten och författaren Lena Sundström, författaren Majgull Axelsson och "pappa Ben" i julkalendern, Fredde Granberg, är några av författarna som gästar biblioteket i höst.

Och det är inte allt! Hösten på Karlskoga bibliotek erbjuder också sagostunder,  IT-verkstad, lokalhistoriska föreläsningar, bokklubbar, barnteater och föreläsning om hur man blir en medveten konsument med mera.

Om ny konsumentlag

I samband med presentationen av bibliotekets höstprogram där en av föreläsningarna handlar om medveten konsumtion berättar kommunens konsumentrådgivare om lagändringar inom konsumentområden som trädde i kraft i sommar.

Pressinbjudan som pdfPDF

Uppdaterad 2014-08-25 av Nina Simonen