20 oktober 2014 - Pressmeddelande

Författarbesök och föreläsningar på biblioteket

Karlskoga bibliotek gästas i oktober av författarna Charlotte Hage och Arne Norlin och föreläsarna Dekan Izat och Hamon Sahebi.

Författarbesök

Måndag 27 oktober gästas Karlskoga bibliotek av Arne Norlin som är före detta fotbollsspelare som blivit författare. Besöket är en del av läs- och författarmöten med idrottstema som arrangeras av Idrotten och biblioteken i Örebro län.

Tisdag 28 oktober besöker författaren Charlotte Hage Karlskoga bibliotek för att berätta om sina böcker och hålla skrivarverkstad.

PressinbjudanPDF

Föreläsning om hur det är att växa upp i ett nytt hemland

Tisdag 28 oktober håller Dekan Izat och Hamon Sahebi föreläsningen Höj din röst! om en resa med start i Mellanösterns oroligheter hela vägen till möjligheternas Sverige.

PressinbjudanPDF

Uppdaterad 2014-10-20 av Nina Simonen