29 december 2014 - Pressmeddelande

Karlskoga kommun avslutar samarbetet med Click4Alert

Vid årsskiftet slutar Karlskoga kommun att tillhandahålla tjänsten Click4Alert efter bolagsförändringar hos leverantören. Från 1 januari görs alla anmälningar om fel och risker till Risklinjen.

Som ett komplement till Risklinjen har kommuninvånarna under 2014 kunnat göra anmälningar om bland annat klotter, skymd sikt och skadegörelse via systemet Click4Alert. När Karlskoga kommun nu slutar att tillhandahålla tjänsten kommer alla anmälningar att göras till Risklinjen. De anmälningar som kommit in via Click4Alert kommer att behandlas.

– Karlskoga kommun arbetar för ett tryggt och säkert Karlskoga. På kommunens hemsida, under trygg och säker, finns information om vårt säkerhetsarbete och vart du som kommuninvånare kan vända dig med dina iakttagelser, berättar Mats Johansson, säkerhetssamordnare på Karlskoga kommun.

Risklinjen 020-636 636

Dygnet runt tar Bergslagens räddningstjänst emot tips om faror och risker i vår omgivning. Att ringa till Risklinjen är gratis och det är bättre att ringa en gång för mycket än att inte ringa alls. Du kan också kontakta Risklinjen via e-post på risklinjen@brt.se.

Uppdaterad 2014-12-29 av Ellinor Arvidsson