9 april 2015 - Pressmeddelande

Kulturskolans nysatsningar i höst

Pressinbjudan: Välkommen till vår informationsträff där vi berättar om Kulturskolans nya verksamheter som startar hösten 2015.

Måndag 13 april kl 13.30 Aulan

Karlskoga Kulturskola, Pärlgatan 12

Nysatsningar kommer bland annat vara nya dansformer, en fördjupningslinje i bild och form, mediaproduktion, rekrytering av blåselever redan från åtta års ålder (nio år nu) samt en ny undervisningsform i trumpet - Suzuki, där tidig start, föräldramedverkan och spel på gehör är viktiga byggstenar.

Kulturskolans värdegrund bygger på ett öppet sinne som möter deltagarna utifrån önskemål och förutsättningar. Lust, glädje och utveckling genomsyrar hela verksamheten som vänder sig till barn och unga upp till 25 år.

Uppdaterad 2015-04-09 av Annika Spector