Kommunen bjuder in till prova på aktiviteter 11 juli på Vattensportcentret

Lördagen den 11 juli erbjuder Karlskoga kommun kommuninvånarna att gratis prova på olika aktiviteter på Boda Borg Vattensportcenter. Men först till kvarn gäller…

Under fyra veckor i juli kommer Boda Borg att arrangera Boda Borg Vattensportcenter vid Näset. Lördagen den 11 juli har kommuninvånarna möjlighet att där prova på följande aktiviteter utan kostnad: Standup paddle board, segways, soffor, ringar och bananbåt.

Det är Karlskoga kommun som bjuder kommuninvånarna på dessa aktiviteter på Boda Borg vattensportcenter under en dag.
- Vi har flera olika evenemang med många bra aktiviteter i Karlskoga. Boda Borg Vattensportcenter är ett av dessa evenemang. Detta är ett sätt för oss att låta barn, ungdomar och vuxna under en sommardag gratis prova på olika aktiviteter på Boda Borg Vattensportcenter, säger kommunstyrelsens ordförande Sven-Olov Axelsson (S).

Boda Borg Vattensportcenter har öppet onsdag-söndag vecka 28 -31. Lördagen den 11 juli finns extrapersonal på plats. Men det är först till kvarn som gäller den dagen.

Pressmeddelandet som pdf-filPDF

Uppdaterad 2015-06-26 av Ralf Sundhäll