22 september 2015 - Pressmeddelande

Invigning av det nya kortidsboendet Gästis

Torsdagen den 24 september klockan 11.00, är det dags för invigning av det nya kortidsboendet Gästis på Stråvägen.

Efter en byggtid på cirka 6 månader står det nya korttidsboendet Gästis klart för inflyttning. Tidigare har den här verksamheten varit i en villa efter Havrevägen som med tiden blivit omodern och sliten, därför är det nu dags att flytta in i de nybyggda lokalerna efter Stråvägen. Samhällsbyggnads- nämndens förste vice ordförande Tobias Isaksson och socialnämndens ordförande Ingegerd Bennysson kommer att inviga det nya boendet. Företrädare för verksamheten kommer också att tala vid det här tillfället. Invigningen kommer att ske torsdagen den 24 september klockan 11.00. Vi kommer att bjuda på enklare förtäring vid tillfället. Det kommer också att ges tillfälle till en rundvandring i de nya lokalerna.

Hjärtligt välkomna,

Stig Rengman