27 april 2016 - Pressmeddelande

Dags för nästa steg i
medborgardialogen om torget

Välkomna till en pressträff om hur en framtida utformning av Alfred Nobels torg kan se ut. Under perioden 28 april till och med 15 juni kan Karlskogaborna ta del av hur förslaget till ny utformning av Alfred Nobels torg skulle kunna se ut. Under perioden har Karlskogaborna möjlighet att lämna sina synpunkter på förslaget.

(Pressinbjudan)
Förslaget till utformning bygger i stor utsträckning på de synpunkter som hämtades in under medborgardialogen om torget som genomfördes 2013.

Välkommen se utställningen som startar med ett öppet hus torsdagen den 28 april mellan kl. 15.00 - 18.00. Ni får också information om de övriga aktiviteterna som görs för att hämta in Karlskogabornas synpunkter på förslaget.

Tid: torsdagen den 28 april kl 14.00 -15.00
Plats: Karlskoga bibliotek, Kyrkbacken 9, Karlskoga

Medverkande: Sven-Olov Axelsson, kommunstyrelsens ordförande, Siv Björck Kjellgren, ordförande kultur- och föreningsförvaltningen, Martin Lindström, stabschef samhällsbyggnadsförvaltningen och projektledare. Agnetha Köhler, trafikingenjör.

Läs gärna mer på www.karlskoga.se/torget text

Pressinbjudan - Dags för nästa steg i medborgardialogen om torgetPDF

Uppdaterad 2016-04-27 av Ralf Sundhäll