19 maj 2016 - Pressmeddelande

Boris René till Karlskogafesten

Han kombinerar fotboll på elitnivå i Degerfors IF med en artistkarriär. Boris René var med i Melodifestivalen i år och gick där till final. Nu är han klar för
Karlskogafesten 2016. Dessutom kommer DJ Filip Högberg att finns på plats i
Ekmansdalen den 16 juni.

Som fotbollspelare i Degerfors IF är han känd som Boris Lumbana. Men när han tar plats på scen lystrar han till namnet Boris René. För publiken utanför fotbollsplanen blev han känd under årets Melodifestival med låten Put Your Love on Me, som tog Boris René till final där han slutade på en tionde plats.

Nu är det klart att Boris René kommer till Karlskogafesten den 16 juni och tar plats på scen i Ekamansdalen. Det innebär att artistutbudet nu är helt komplett. Förutom Boris René uppträder Lisa Ajax, Värmlandspojkar, Boogley Boys, Old Barrels och Stjärnskott med Hilda Stenmalm under Karlskogafesten. Dessutom kommer DJ Filip Högberg att underhålla under kvällen.

- Vi är nöjd med det breda och varierade utbud av artister
som vi kan bjuda karlskogaborna på under årets Karlskogafest, säger
kommunikatör Ralf Sundhäll.

- Filip Högberg avslutar på scenen i Ekmansdalen och kommer att bjuda påen fartfylld show i DJ-båset som Karlskogaborna sent ska glömma, utovar projektledaren Pialill Ring.

Pressmeddelande om Karlskogafesten som pdf-fil.PDF

Uppdaterad 2016-05-19 av Ralf Sundhäll