30 september 2016 - Pressmeddelande

Niina Laitila, Jessica Bernström och Erja Koskelainen kommer att möta besökarna som är i kontakt med Servicecenter.

Karlskoga kommun öppnar Servicecenter

Ett enklare sätt att kontakta oss. Det är ledorden för Karlskoga kommuns nya Servicecenter som öppnar 4 oktober. Hit kan kommunens invånare komma för att få svar på sina frågor och vid behov lotsas vidare till en sakkunnig handläggare.

Tisdagen den 4 oktober kl. 10.30 öppnar Servicecenter sina dörrar. Klockan 11.00 sker den officiella invigningen av kommunstyrelsens ordförande Sven-Olov Axelsson (S).

Servicecenter har sina lokaler i kommunhuset på Katrinedalsgatan 4.Här ska man få svar på sina frågor till kommunen. Kontaktvägarna är flera, det går att ringa, skicka mail eller personliga besök.
- Syftet med Servicecenter är att erbjuda kommuninvånarna en högre grad av tillgänglighet genom en gemensam ingång för ärenden till Karlskoga kommun. Invånarna ska kunna få svar på enklare frågor direkt och vid behov få tala med en sakkunnig tjänsteman, säger Lisa Bystedt, chef för Servicecenter.

Öppettiderna är generösa, 07.30 - 17.00 varje dag. Invigningsdagen är öppettiden 10.30 - 17.00. I gengäld bjuder vi samtliga besökare på fika med kanelbullar.

Media är varmt välkomna till invigningen - vi ger gärna en visning av lokalerna och presenterar våra tjänster och medarbetare speciellt för er.
Meddela oss gärna om ni vill ha en annan tid än just vid invigningsceremonin eftersom vi hoppas på många besökare vid kl 11.

Läs pressmeddelandet som pdf-filPDF

Uppdaterad 2016-09-30 av Ralf Sundhäll