6 december 2017 - Pressmeddelande

Fri parkering i centrum inför jul

Veckorna innan jul får karlskogaborna en tidig julklapp – i form av fri parkering i centrum.

Med start den 11 december fram till och med den 26 december, är det fri parkering i centrala Karlskoga.

Vi vill i år ge karlskogaborna en tidig julklapp i form av fri parkering. Just nu bygger vi också om i centrala Karlskoga, vilket är en del i arbetet med att utforma ett attraktivt torg – något som verkligen kommer vara ett lyft för centrum. Men det är många som påverkas av att vi bygger om centralt, framförallt nu inför julhandeln. Därför ser vi också det här som ett bra sätt att gottgöra det på, säger Martin Lindström, projektkoordinator på Karlskoga kommun.

Kartanöppnas i nytt fönster visar vilka parkeringar som är inkluderade. Information kommer också finnas vid de aktuella parkeringsautomaterna. Tidsbegränsningarna på respektive parkering gäller dock som tidigare.

Ombyggnationen runt Alfred Nobels torg

Det sker en hel del förändringar i området runt Alfred Nobels torg. Just nu pågår förberedande arbete på Urbrinken inför gångfartsområdet som ska utformas där, vilket är ett arbete som beräknas vara färdigt inom kort.

Här finns pressmeddelandet som pdf.PDF

Uppdaterad 2017-12-06 av Sandra Lund-Hageräng