12 joulukuuta 2017

Suomea juhlittiin

Keskiviikkoiltana oli yli 200 henklöä kokoontunut Karlskogan kansantalolle juhlimaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

Jo aamupäivällä alkoivat juhlimiset Karlskohgan kirjastossa, missä Lotta askarteli himmeleitä lasten kanssa.

Päivän mittaan juhlinta jatkui ensin kirkossa ja sen jälkeen kansantalolla, minne oli kokoontunut yli 200 ihmistä.

Illan aikana saimme kuulla Maakuntakuoron kappaleita, sotaorvon Saini Ylitalon juhlapuheen sekä Arja Huhtisen runoja.

Jo pikkupojasta alkaen Suomen kansallisoitinta,kanteletta, soittanut Leo Manninen soitti kauniisti omalla kanteleellaan.

Myös Karlskogan kunnanjohtaja Karin Björkman ja Degerforsin kunnanneuvos Peter Pedersen toivat kuntiensa onnittelut 100-vuotiaalle Suomelle.

Illan juontajina toimivat Degerforsin koordinaattori Aulis Syväjärvi ja Karlskogan hallintoalueen kehittäjä Anne Ågren.

Ilta päätettiin kahvilla ja suomi-leivoksilla.

Uppdaterad 2017-12-12 av Anne Ågren