Skrivartävling: Jag och mitt Finland

Vad betyder Finland för dig?
Berätta om dina känslor och tankar och delta i vår skrivartävling!

Karlskoga och Degerfors finska förvaltningsområden ordnar en skrivartävling med temat "Jag och mitt Finland". Nu har du chansen att skriva vad grannlandet i öst, betyder för dig.
Tävlingen pågår till 15. september och vinnarna kommer att utses i november av juryn, som består av översättaren och bibliotekarien Emil Johansson samt skrivpedagogen och författaren Paula Vartiainen.

Klasser: Barn upp till 15 år, ungdomar 16 - 20 och vuxna över 20 år.

Språk: Finska eller svenska

Pris till de bästa i klasserna.

På onsdagen, den 12 april kan du träffa Paula Vartiainen i Karlskoga bibliotek (hörsal), då hon ger oss inspiration i skrivandet. Tillställningen börjar klockan 18.00, men du kan komma och ta en kopp kaffe redan klockan 17.00, då språkcaféet öppnas. Föreläsningen hålls på finska.

Uppdaterad 2017-03-30 av Anne Ågren