22 januari 2015

Här besöker barn från förskola Ugglan konsthallen i Karlskoga och utställningen Barnkonventionen 25 år. De tycker det är spännande att se sig själva på väggarna med bilder som fotografen Frida Edlund tagit. Utställningen och bilderna har även blivit reportage i nättidningen Inkifi.

Arbetet med barnkonventionen uppmärksammas i internationell nättidning

Karlskoga och Degerfors arbete kring barnkonventionen har nu även uppmärksammats på internationell arena.

Det är en communitysida som har sin bas i England. De delar med sig av de händelser i världen som är intressanta att belysa och där har Karlskoga Degerfors arbete med barnkonventionen och mänskliga rättigheter kommit med.

Dessutom skrivs om utställningen "Barnkonventionen 25 år" som pågår i Karlskoga konsthall fram till 14 februari.

Se inslaget i nättidningen Inkifi - härlänk till annan webbplats

Uppdaterad 2015-01-22 av Lena Edlund