10 november 2015

Här pågår aktivt arbete med ung medborgardialog. Anders Ohlsson, fullmäktiges ordförande, besöker Möckelngymnasiets skolrestaurang och deltar i politikerlunch.

Politikerlunch med diskussioner om elevrådet, föreningsliv och betygsystem

Höstens tredje politikerlunch var i Möckelngymansiets restaurang i Karlskoga. Det var många politiker som kom för att diskutera med gymnasieeleverna i deras egen arena, skolrestaurangen.

Några av diskussionerna handlade om skolan, program och betygssystemet. Och hur kan man bli motiverad att studera om man misslyckats tidigt på terminen med ett prov, då går det ändå inte att få högsta betyg. Några elever tycker det är bra att svenska och utländska elever hjälper varandra med språket.

Höstens sista politikerlunch är 3 december i Stora Vallaskolan i Degerfors.

Läs återrapporteringen härPDF

Deltagande politiker: Anders Olsson, Kommunfullmäktige Karlskoga kommun, Ida Edström, Gymnasienämnden Karlskoga/Degerfors, Hafife Turgay, Gymnasienämnden Karlskoga/Degerfors, Margareta Ericsson-Hägg, Socialnämnden Karlskoga, Martin Hårsmar, Folkhälsonämnden Karlskoga/Degerfors, Tony Ring, Kommunstyrelsen Karlskoga kommun Linda Brunzell, Barn- och utbildningsnämnden Karlskoga

Uppdaterad 2017-01-19 av Maria Gunnarsson