7 mars 2016

Bregårdsskolans elever vill ha fler aktiviteter och vakter på sina skolraster

Vid årets första politikerlunch deltog sju politiker från Karlskoga och Degerfors. Den här gången var det Bregårdsskolan skolrestaurang som var besöksmålet och eleverna fick under en timme möjlighet att diskutera och ställa frågor.

Det diskuterades om politik, skola, miljö och om fritiden. Många önskade fler aktivitieter på skolgården och även fler vuxna rastvakter både på skolgården och i rasthallen. Det framkommer att det är ganska mycket bråk under rasterna.

Deltagande ungdomar: 4-6 Bregårdsskolan, 14-16 år Ensamkommande pojkar

Deltagande politiker: Britta Angenete Gillberg, Folkhälsonämnden Karlskoga/Degerfors, Kristina Borén, Kultur- och föreningsnämnden, Karlskoga, Ulla Averås, Gymnasienämnden Karlskoga/Degerfors, Matz Ericsson, Gymnasienämnden Karlskoga/Degerfors, Ingegerd Bennysson, Socialnämnden Karlskoga, Anders Ohlsson, Kommunfullmäktige Karlskoga kommun

Läs mer från Återkopplingen - här!PDF

Uppdaterad 2017-08-10 av Gunilla Östman