23 mars 2016

Arbetsgruppen i Västra länsdelen bjuder in till informationskvällar om drogsituationen bland unga i Karlskoga och Degerfors.

Informationsmöte kring drogsituationen bland unga i Karlskoga och Degerfors

Arbetsgruppen Västra länsdelen mot droger bjuder under april in till informationsmöte. Inbjudan riktas till dig som möter unga i hemmet, på fritiden och i ditt arbete.

Kom och ta del av kunskap om den aktuella drogsituationen i kommunerna, vuxnas gränssättningar kring droger, hur det är att växa upp i familjer med missbruk, fakta och råd kring kosttillskott och doping, var du får hjälp om du känner oro samt om det förebyggande arbetet som sker lokalt.

Det kommer finnas tid för mingel, frågor och kontaktskapande med arbetsgruppen som består av representanter från elevhälsa, socialtjänst, polis, psykiatri, ambulans, akuten, folkhälsa, Örebro läns idrottsförbund och fritidsgård.

Plats och tid:
Torsdagen den 14 april, kl. 18-20 i Folkets Hus, Degerfors
Onsdagen den 20 april, kl. 18-20 i Nya Folkets Hus, Karlskoga

Välkommen till den tid och plats som passar dig bäst! Ingen anmälan krävs.

Vid frågor kontakta:
Johanna Karlsson,