19 september 2016

Välkommen till Folkälsokonferens & Ungdomsforum 2016

Folkhälsonämnden och förvaltningen hälsar ungdomar, tjänstepersoner och politiker välkomna till ungdomsforum och folkhälsokonferens 21 oktober i Folkets Hus i Degerfors.

Konferensen är ett årligt återkommande forum för att lyfta fram folkhälsa och barnkonventionen, vilket innebär en tydlig prioritering av social hållbarhet och jämlikhet i hälsa.

Lunch med metoden "Politikerlunch"
Nytt för i år att Ungdomsforum arrangeras samma dag som Folkhälsokonferensen. Ungdomarna kommer att bjudas in som en kraftfull del i programmet där samtal och idéer vid den gemensamma lunchen ska delas  i en dialog som bygger på metoden ”Politikerlunch”.

Årets tema för Ungdomsforum är bemötande och dialog samt delaktighet och vi ser fram emot en rolig och givande dag för alla deltagande.

Uppdaterad 2016-09-19 av Lena Edlund