Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

29 mars 2017

I Familjeguiden samlas de verksamheter och resurser som arbetar för att stärka barn, unga och familjer i Degerfors kommun. Ett effektivt sätt i Degerforsmodellen att "verka tillsammans".

Nu samlas Degerforsmodellen för barnen i en samverkanskonferens

Degerforsmodellen bygger på kraften att verka tillsammans och är en omnämnd nationell strategi som når alla föräldrar i Degerfors kommun.  För att stärka modellen ytterligare samlas personer, som möter barn och familjer i sin yrkesroll i Degerfors, under två dagar i Loka.

I Degerfors kommun finns möjligheten att nyttja den lilla kommunens fördelar med korta beslutsvägar, god personkännedom mellan verksamheter och därmed ett lättarbetat kontaktnät.

Grundtanken med Degerforsmodellen är att det stöd som ges till föräldrarna blir bättre om olika aktörer deltar utifrån sina perspektiv och utgångspunkter

Den två dagar långa samverkanskonferensen i Loka med Degerforsmodellen i fokus, innehåller föreläsningar, workshop och massor av användbara diskussioner.

Ida Broman, utvecklingsledare barn- och unga Västra länsdelen, har skrivit en krönika i KT/Kuriren som berättar vad Degerforsmodellen handlar om och varför den är så bra.

Vill du läsa hela krönikan - klicka här!länk till annan webbplats
Vill du se programmet för konferens inom Degerforsmodellen - klicka här!PDF

Uppdaterad 2017-03-29