6 juli 2017

Karlskoga Tidning intervjuar ferieungdomarna efter deras redovisning från vänster Tilde, Alma, Oscar, Ebba-Stina, Wilda och Sigge.

Barnkonventionen i många kanaler tack vare årets ferieungdomar

Alma Stoor har varit en av årets feriepraktikanter vid folkhälsoenheten i Karlskoga Degerfors och hon har skrivt en krönika om barnkonventionen som har publicerats i KT/Kuriren.

Årets feriepraktikanter har varit åtta till antalet och de har gemensamt arbetat med att hitta olika kanaler att nå ut med vad barnkonventionen innebär för både barn och vuxna.

Ett sätt har varit att skriva en krönika som sedan publiceras i Karlskoga Tidning/Kuriren. Det blev Alma Stoor som fick uppdraget och på ett både faktamässigt och personligt sätt beskrivit det fantastiska arbete ungdomarna har lagt ned för att nå ut till allmänheten med budskapet om barnkonventionen.

Läs Almas krönika - klicka här!länk till annan webbplats

Reportage om ferieungdomarna - Klicka här!länk till annan webbplats

Läs mer om ferieungdomarna på webben - Klicka här!

Podcast  Barnkonventionen i Karlskoga & Degerfors - Klicka här!länk till annan webbplats

Uppdaterad 2017-07-06 av Lena Edlund