Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Bild från Storängen

Karlskoga kommun har ledig industri-, kontors- och handelsmark på flera områden i Karlskoga, till exempel Storängen, Botorp, Odlingen och Flygfältet.

En komplett förteckning över ledig mark och lokaler för ovanstående ändamål hittar du på www.objektvision.selänk till annan webbplats.

Det går även bra att kontakta Mark- och planeringsavdelningen, som finns på Skrantahöjdsvägen 35 i Karlskoga (kontaktuppgifter hittar du till höger), för att höra om det finns mark som passar just dina önskemål.

Är du intresserad av mark eller lokaler som inte ägs av Karlskoga kommun kontakta Karlskoga Näringsliv & Turism ABlänk till annan webbplats.

Örebro Business Region och Objektvision

Karlskoga ingår i samarbetet Örebro Business Region, ett samarbete mellan kommuner i Örebro län samt angränsande kommuner, som syftar till att utveckla och effektivisera kommunernas service mot företag. Verktyget Objektvision är en del i det samarbetet.

Objektvisionlänk till annan webbplats listas lediga lokaler, mark och företagsområden, både av kommunala och privata fastighetsägare.

Privata fastighetsägare erbjuds att gratis registrera lediga lokaler. Vill du ha med din mark eller lokal? Kontakta Objektvisionlänk till annan webbplats direkt för mer information.

Här listas exempel på andra marknadsplatser för lediga lokaler

- Lokaler.nulänk till annan webbplats
- Lokalbasen.selänk till annan webbplats
- Ledigalokaler.selänk till annan webbplats
- Lokalnytt.selänk till annan webbplats
- Lokalguiden.selänk till annan webbplats

Här nedan visas Objektvisions portal för lediga lokaler:

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E‑post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook