Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Handel

Karlskoga centrum har under senare år genomgått en ansiktslyftning. Alfred Nobels torg är stadens vardagsrum - en naturlig mötesplats för karlskogaborna. De flesta dagar i veckan finns torgförsäljare på plats med ett varierat utbud, som tillsammans med affärerna runt torget och i K-Center ger regionens invånare en möjlighet att "göra stan" bekvämt då all service finns inom gångavstånd. Lättillgängliga och nära parkeringsplatser är en annan fördel.

Karlskoga Centrumledning AB arbetar hårt för att utveckla Karlskogas centrum. Inte bara genom att locka fler att utnyttja affärerna, som representerar de flesta branscher inom dagligvaru- och annan handel, utan också att förbättra tillgänglighet och trivsel. Små och stora evenemang arrangeras året om.

Läs mer om öppettider och aktiviteter på Marknadsplats Karlskogas hemsidalänk till annan webbplats .

Etablera er i Karlskoga​

Karlskoga har flera köpcentrum i olika stadsdelar. Flest affärer finns naturligtvis i centrum. Det har även skett nya etableringar inom sällanköpshandeln bland annat vid Skolgärdet där ett flertal välkända kedjor inom detaljhandeln valt att etablera sig. Den senaste etableringen är Biltemas vid Storängen.

De etableringar som genomförts har bidragit till att Karlskoga har ett handelsindex på 84 för sällanköpsvaror, en siffra som har gått stadigt uppåt de senaste åren. Det är en siffra som står sig mycket bra mot jämförbara kommuner. Besök gärna sidan lediga lokaler för mer information.

Uppdaterad 2015-02-10