Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

2 juni 2016 - Utbildning & barnomsorg

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

"Mitt Karlskoga" med Karlbergsskolan

Samtliga årskurs 6:or på Karlbergsskolan fick i början av året ett uppdrag från Karlskoga Näringsliv & Turism om att göra en kort reklamfilm om vad de tyckte var bäst med Karlskoga. Projektet kallas ”Mitt Karlskoga” och eleverna fick fria händer att vara kreativa.

- Vi marknadsför Karlskoga genom film och digitala medier och tyckte det skulle vara kul att få en annan bild av Karlskoga än vad vi är vana att visa för besökarna säger Martina Björk, turismansvarig.

Projektet är nu klart och har presenterats genom en filmvisning tillsammans med alla elever som har deltagit. Martina Björck och Ewa Thunberg, turismutvecklare, hade med sig glass och saft till alla elever och blommor till pedagogerna. Även Anders Asplund Berggren, IKT-pedagog på Karlskoga kommun deltog i projektet och har varit den som hjälpt eleverna med den tekniska biten - i de fall de behövt det.

Eleverna har jobbat flitigt och inte alls behövt mycket styrning och hjälp och de har lärt sig mycket och haft väldigt kul under projektets gång.

Nu finns alla 20 filmer på Visit Karlskoga Degerfors YouTube-kanallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och de kommer att marknadsföras via sociala medier. Det finns även en folder där man kan få filmerna via QR-koder.

Uppdaterad 2016-06-02