Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

12 september 2016 - Kommun & politik

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Erja Koskelainen, Jessica Bernström, Niina Laitila och Ros-Marie Öberg (saknas på bild) kommer att möta dig när du besöker servicecenter.

Servicecenter - din nya väg in i kommunen

Den 4 oktober öppnar Karlskoga kommuns Servicenter. Där ska du som kommuninvånare få svar på dina frågor till kommunen. Du kommer i kontakt med Servicecenter genom att ringa, skicka mail eller genom personliga besök.

Servicecenter kommer att ha sina lokaler i kommunhuset på Katrinedalsgatan 2. Där möter du våra kommunvägledare och växeltelefonister. De svarar på dina frågor om kommunen och hjälper till inom alla kommunens verksamhetsområden. Om de inte kan svara på din fråga får du hjälp att komma i kontakt med rätt person inom kommunen.

”Vi är tillgängliga för dig”

- Som kommuninvånare ska du inte behöva veta vilken avdelning eller
förvaltning som har ansvar för olika områden. Utan du ska få svar på din fråga eller hjälp med ditt ärende. Servicecenter ska göra det enklare att komma i kontakt med kommunen. Servicecenter har öppet längre, inga fasta telefontider och vi har inte lunchstängt.
- Vi är tillgängliga för dig och dina frågor. Det ska vara din väg in i kommunen, förklarar Lisa Bystedt chef för Servicecenter.

Servicecenter är ingången till kommunen och där får du alltid kontakt via
e-post, telefon eller personligt besök.

På kommunens hemsida visas vi endast kontaktuppgifter där vi kan garantera att någon svarar eller tar emot dig inom rimlig tid. Oftast är det numret till vår växel och vår officiella e-postlåda. Att vi gör så beror på att många som arbetar i kommunen inte alltid har tid att svara i telefon eller på mail då de hjälper gamla, undervisar barn och ungdomar eller är ute och städar våra gator och parker.

Servicecenter öppnar tisdag den 4 oktober kl.11.00.
Öppettiderna kommer att vara måndag-fredag 07.30-17.00.
Adress: Katrinedalsgatan 4, 691 83 Karlskoga

Uppdaterad 2016-09-27