Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

16 september 2016 - Bygga, bo & miljö

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Schaktningsarbeten vid Bregårdsskolan

Byggnation vid Bregårdsskolan

Byggarbeten pågår vid Bregårdsskolan för att uppföra en paviljong dit elever från Rävåsskolan skall flytta under tiden som den skolan renoveras. 

Vårterminen 2017

Under vårterminen 2017 ska Rävåsskolan genomgå en större renovering. För att kunna genomföra det arbetet på bästa möjliga sätt kommer all undervisning att flytta till andra lokaler under tiden som ombyggnationen pågår. Förskolebarnen har redan fått nya tillfälliga lokaler på Karlbergsskolan och resten av Rävåsskolans elever ska flyttas över till Bregårdsskolan.

Arbeten igång

Nu förbereds det för att kunna ta emot de övriga eleverna och en del i det är att det ska uppföras tillfälliga skollokaler på Bregårdsskolan. Markarbeten pågår nu för fullt och i början av oktober kommer färdiga moduler för tre lektionssalar att ställas upp intill matsalsbyggnaden. Paviljongen ska vara klar för inflyttning i början av december och efter årsskiftet skall alla jobb vara klara inför vårterminen. C-huset på Bregårdsskolan kommer också att användas för eleverna från Rävåsen och även där pågår förberedelser inför vårterminen.

Allt arbete på Rävåsskolan ska sedan vara klart till höstterminen, 2017.

Ritning på paviljongenPDF


Uppdaterad 2016-09-20