Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Fakturera Karlskoga kommun

Karlskoga kommun effektiviserar fakturahanteringsprocessen och som leverantör kan du bidra till detta genom att skicka elektroniska fakturor till oss. Dessutom sparar du både portokostnader och brevpapper samt gör en insats för miljön. Målsättningen är att så småningom helt eliminera pappersfakturor.

För att underlätta för dig som leverantör har Karlskoga kommun påbörjat ett samarbete med systemleverantörer och banker som kan leverera enkla lösningar som genererar elektroniska fakturor.

Webbformulär för e-faktura 

För att kunna skicka en e-faktura till oss behöver du registrera dina leverantörsuppgifter i vårt webbformulär. Därefter kommer du att bli kontaktad av en av våra samarbetspartners, Handelsbanken, för information om de olika anslutningsalternativen. Tjänsten är bankneutral och påverkar inte era befintliga bankrelationer.

Till webbformuläret för e-fakturalänk till annan webbplats

Ett annat sätt är att kontakta Inexchange  som också är en av våra samarbetspartners och få hjälp med att installera en liten programvara som gör att fakturorna skickas elektroniskt till Karlskoga kommun.

Mindre leverantörer  

Om du endast skickar ett fåtal fakturor till kommunen erbjuder vi även en tjänst där du kan registrera fakturorna direkt på webben. Följ länken nedan så kan du registrera fakturan hos vår samarbetspartner Inexchange. Första gången får du registrera ditt företag.

Registrera faktura till Karlskoga kommun länk till annan webbplats

Pappersfakturor

Det går också bra att skicka pappersfakturor till Karlskoga kommun.:

Karlskoga kommun
Fakturahantering
Box 50755
202 71 Malmö   

Glöm inte referens

Tänk på att ange referens, oavsett om du skickar e-faktura eller pappersfaktura. Referensen skall bestå av fakturamottagarens användar-ID, tre eller fyra bokstäver.

Uppdaterad 2018-03-01