Karlskoga kommun
Kontaktinformation Karlskoga kommun
Telefon0586 - 610 00 
Tfn-tiderMån-tors 07.30 - 16.30 
 Fredag 07.30 - 16.00 
E-postkommun@karlskoga.seFler kontaktuppgifter

Strandbadet - badhus

Strandbadet ligger centralt och vackert vid sjön Möckeln med totalt fyra bassänger. Två av bassängerna är 25 meter långa med 11 banor, varav en bassäng har hopptorn och en djup del.

Här finns även en grund undervisningsbassäng samt en plaskbassäng för de allra minsta. Vi har totalt fyra omklädnings- och duschrum med en bastu i varje del. På strandbadet finns även möjlighet att träna på gymmet Träningspasset samt en cafeteria för fikasugna.

I anslutning till Strandbadet finns friluftsbaden Näset östra och Näset västra och en fin strandpromenad.

Ta gärna med ett hänglås så du kan låsa in dina saker. Hänglås kan även köpas i kassan för 30 kr.

Passagesystem

För att komma in på Strandbadet används ett passagesystem för våra gäster. Det är ett system med grindar som kommer placeras mellan nuvarande reception och toalett. För att kunna passera grinden måste gästen dra sitt kort i en läsare.

Grinden följer de öppettider som gäller för respektive kort. För våra föreningar samt skolor finns separat information om hur insläpp ska ske.


Förlängning av vattengymnastik!

Vattengymnastiken på måndagar kl. 14.00-14.45 fortsätter tom 30 maj. Aktuella datum är: 16/5, 23/5 och 30/5.

 

Biljettkontroll!

From den 10 maj kommer Securitas att genomföra biljettkontroller på träningspasset. Kan man ej visa upp giltig biljett blir man avvisad från lokalen och 500 kronor kommer att debiteras.

 

Uppdaterad 2016-05-10 av AnneLie Magnusson

Åldersregler

Barn får bada själva från det år de fyller 12 och kan simma 200 meter. Yngre barn ska av säkerhetsskäl ha sällskap med en ombytt vuxen som ansvarar för barnet.

Du som förälder/vuxen/ledare är alltid ansvarig för medföljande barns säkerhet och trygghet - lämna aldrig barnen utan uppsikt.

För att få träna på gymmet ska du ha fyllt 16 år eller ha med vuxet sällskap.

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E-post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats | Time Care Pool  |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook