Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

9 februari 2015

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

KLM 5.

KLM 5

Bandet kommer ifrån Kristinehamn och startades 2001. Medlemmarna har andra jobb och spelar bara på fritiden. De bjöd mest på jazz under spelningen.

Bandet Består av:

Hans Kant: gitarr o kompositör, efter studier på SMI i Stockholm flyttade han år 2000 till Krillehåla för att jobba som elgitarrcoach.

Magnus Lindgård: kontrabas och kompositör, efter studier på Musikhögskolan i Örebro flyttade han till Kristinehamn för att jobba på Kommunala Musikskolan.

Pelle Mattsson: trummor, efter studier på Framnäs och Skurups musiklinjer flyttade han till LA, USA 1989 för att få mer undervisning i afrocubanskt/latin samt jazz spel år 2000 började även han att jobba på Kommunala Musikskolan i Kristinehamn.

Dietmar Schmid: saxofoner o kompositör, efter studier i Tyskland hamnade han i Sverige och sedermera i Kristinehamn på Kommunala Musikskolan numera pensionär sedan ett tiotal år.

Maria Lindvall: vocal o kompositör, efter att ha utvandrat från Stockholmstrakten till Kristinehamn är hon numera en välkänd sångerska i diverse sammanhang, jobbar till vardags inom länssjukvården.

Uppdaterad 2015-02-09