Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

2 april 2016

Vännerna.

Vännerna

I en totalt fullsatt konsthall bjöd Vännerna på jazz på lördagsförmiddagen.

Vännerna består av:

Inga-Lill Brogeland är till vardags anställd på Kulturskolan. Hon har utbildat sig till sångsolist och sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och tagit en kantorsexamen vid Geijerskolan. Musicerar i olika grupper med allt från klassiskt och visor till pop och jazz. Inga-Lill har på teaterscenen via Blodsbröder och Nyårsrevy tagit steget till Teater Nolby med bl.a. Figaros Bröllop.

Ingrid Langaard
Har sina rötter i Norge, men är uppvuxen i Värmland. Hon har studerat sång vid Musikhögskolan i Malmö. Ingrid sjunger i de fl esta sammanhang; klassisk musik, musikal, jazz, folkmusik och gärna visor. Hon har gjort ett fl ertal kända sceniska roller, bl.a. Eliza i ”My fair Lady” Anna i Wermlänningarne och Maria i ”Sound of Music”.

Christer Blomberg
Jobbade förut på Kulturskolan i Karlskoga men fi nns numer på Rytmus i Örebro. Är en pianist som vurmar för jazzen men spelar allt han kommer åt.

Gunnar Hjort
Är frilansmusiker med egen studio, och undervisar på Åsa Folkhögskola och Rytmus Örebro. Han har tidigare arbetat på Kulturskolan i Karlskoga, och skriver och spelar regelbundet musik åt och på Teater Nolby. Favoritgenrer är jazz och klassisk musik, men det mesta kan passera genom strängarna.

Uppdaterad 2016-04-02