Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Informationsbrev

Hej alla föräldrar!

Vi vill meddela den glada nyheten om att Jenny Karlsson är en ny medarbetare hos oss och kommer vara placerad på 3-4an. Välkommen!

Elin Blom har vi också hos oss i huset denna termin, jättebra!


Vi kommer nu att börja med utvecklingssamtalen redan i februari och vi hoppas att alla, personal och föräldrar kan hjälpas åt att få tiderna att gå ihop!
Vi ber om en så doft fri miljö som möjligt, med tanke på både barns o personals välbehag. Undvik ex starka dofter som sköljmedel i barns kläder.


Vi måste återigen markera om säkerheten för våra barn. Stäng o lås grindarna efter er!
Vi har uppmärksammat att när några föräldrar kommer för att lämna sitt/sina barn stänger man inte grinden efter sig och det är ett måste med tanke på vår verksamhet.
Vi följer skolans läsårstider när det gäller lov som sportlov och påsklov. Då uteblir
gruppverksamheten.


Kläder efter väder.
Kalla dagar - varma kläder samt mössa, vantar, vintervantar. Strumpor utan halkskydd, då gummit kyler ner fötterna. Vinterskor/vinterstövlar! Sommar- eller vårskor är inte okej likaså gummistövlar en vinterdag. Det är ert barn som fryser!


Regniga dagar – regnställ/gallon
Extra kläder utifall de blir blöta


Se över i torkskåpen om ditt/dina barn har kläder där och ta gärna hem och tvätta kläderna efter behov (ytterkläder, ej sköljmedel). Självklart är ditt/dina barns kläder märkta med namn.


Vid anmälning av frånvaro via sms, skriv barnets namn och tillhörande avdelning då det kan finnas fler barn med samma förnamn.


En påminnelse om föräldrars ansvar att meddela personalen om smittsam sjukdom ex magsjuka, vattkoppor då ett barn på Lärkan har ett yngre syskon som är infektionskänsligt (insjuknat i leukemi). Tack så mycket alla föräldrar som visar hänsyn o respekt, det värmer!


Hjälm, ska barnen ha då de åker pulka/stjärtlapp för att skydda huvudet. Små barn/ostadiga barn behöver även kanske hjälm hela tiden ute vid halka eller vid mycket snö då underlaget blir mycket ojämnt. Ur säkerhetsperspektiv är det grönt spänne som gäller för ditt barn.


En påminnelse om kompetensutvecklingsdagar/pedagogiska utvecklingsdagar vårterminen 2017, 13 mars och 19 maj.

Uppdaterad 2017-08-07 av Gunilla Östman