Om Bregårdsskolan

Bregårdsskolan är en 4-9 skola som ligger i centrala Karlskoga i en vacker miljö nära sjön Möckeln. Både Karlskogas badhus (Strandbadet) och stadens bibliotek ligger inom synhåll från skolan. Totalt går det cirka 475 elever på skolan, inklusive två förberedelseklasser för elever i år 4-9.

Vårt skolbibliotek är bemannat alla skoldagar. Café Pärlan som sköts av omsorgen ser till att elever i år 7-9 och personalen får lite gott fika i sig under skoldagarna.

I skolbyggnaden finns en stor aula som nyttjas av kulturlivet i Karlskoga under kvällar och helger.

Vår vision är att ”Varje elev som lämnar Bregårdsskolan ska ha god kunskap och en god social förmåga för att kunna göra val i livet.”

Du har väl inte missat vår Facebooksida? Besök den gärna och glöm inte att gilla den: https://www.facebook.com/bregardsskolanlänk till annan webbplats

Per-Olov Johnsson

Peter Eriksson