Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Matbloggen - Allas rätt

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 14 dec
  Degerforseleverna gillar Kyckling och Pannkaka
  Nu har skolbarnen i Degerfors fått bedöma skolmaten under vecka 45 och vecka 46. Det handlar om metoden Touch n´ go och att trycka på något av alternativen väldigt glad, neutral eller väldigt ledsen.Vid Parkskolan var det maträtten Kyckling i kokoscurry som kom Topp 1 och i Strömtorp var det Pannkaka som blev Topp 1:a.Här kan du se hela resultatet:
  ParkskolanPDF
  StrömtorpPDF

 • 14 nov
  Drumsticks på första plats tycker Rävåsskolans elever
  Via metoden Touch ´n go kan våra skolbarn bedöma maten genom att välja mellan röd, gul och grön gubbe.Under vecka 36 och 37 var det 7 av 10 elever vid Rävåsskolan som gillade maten och Drumsticks med klyftpotatis kom på första plats.Här kan du se hela resultatet - klicka här!PDF
 • 21 feb
  Tacobuffé innan sportlovet
  Denna vecka har eleverna sportlov vilket innebär att de flesta skolrestauranger står tomma. Men, i fredags serverades  tacobuffé & vegetarisk tacobuffé i alla skolor i Karlskoga och Degerfors och i Österledsskolans matsal rådde en lugn stämning där de flesta var koncentrerade på att plocka till sig rätt ingredienser. Kladdig blev det på borden - men det kan det vara värt när elevernas populäraste maträtt serveras.

Matbloggen - Allas Rätt

Den här bloggen handlar om vad vi serverar och tillagar för mat till våra skolungdomar. Vi vill att maten ska smaka så att gästen blir nöjd.

Folkhälsan börjar i skolrestaurangen och därför vill vi ta oss ut dit och beskriva hur den verkligheten ser ut. Följ gärna med och kommentera oss!

Uppdaterad 2016-07-14

Bloggarkiv