Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
kommun@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Bråtenskolan

Aktuellt

 

Grattis åk 5!

Nu är det avgjort vilken skolklass som får arrangera ett luciatåg i ett naturreservat i länet? Vinnande bidrag skickades in av Bråtenskolan klass 5 i Karlskoga som gjorde ett inslag om naturreservatet Bullerdalen.

Under hösten har länets elever i åk 4-6 bjudits in för att delta i tävlingen ”vårt naturreservat”, uppdraget var att jobba med begreppet ”vårt naturreservat” och på något sätt åskådliggöra vad det innebar för klassen.

En jury, bestående av representanter från Länsstyrelsen, Hopajola, Naturskyddsföreningen och Studiefrämjandet, har tittat igenom de bidrag som kommit in till tävlingen och alltså utsett bidraget från Bråtenskolan klass 5 till vinnare.

Luciatåget kommer att arrangeras på kvällen den 13 december i det naturreservat som klassen valt. Släkt och vänner samt allmänhet och press kommer att bjudas in till det evenemanget.Uppdaterad 2017-01-23 av Gunilla Östman

Viktigt!

Sjukanmälan görs på skolan.karlskoga.selänk till annan webbplats

Du som har ett barn med kostallergi eller annan specialkost måste ringa till vår skolrestaurang och meddela när ditt barn blir sjukt. Glöm inte att friskanmäla också. Se telefonnummer ovan.

Apple Distinguished School

Apple Distinguished School är en beteckning som är förbehållen program som uppfyller kriterier för innovation, ledarskap och förstklassig utbildning, och som visar prov på Apples vision om optimala inlärningsmiljöer.

Länk till Skolan/Edwise
Länk till veckans mat

Karlskoga kommun, 691 83 Karlskoga
Telefon: 0586 - 610 00 E-post: kommun@karlskoga.se
Kontakta Karlskoga kommun

Anställda: Logga inlänk till annan webbplats | Distansarbetsplatsenlänk till annan webbplats | Time Care Pool  |  Fakturahanteringlänk till annan webbplats

Tipsa en vän:

Till Vision 2020
Dela på Twitter Dela på LinkedIn Dela på Facebook