Hoppa till innehåll Hoppa till meny Hoppa till meny
Karlskoga kommun

Besök oss
Katrinedalsgatan 4
Karlskoga

Våra öppettider (ordinarie):
Måndag - fredag 07.30 - 17.00

Servicecenter - din väg in i kommunen
0586-610 00
0586-622 00 - automatisk växel, säg namnet på den du söker så kopplas du automatiskt.
info@karlskoga.se

Fler kontaktuppgifter

Sponsra ett kulturevenemang

Just nu söker vi sponsorer till Rising stars 2019

Kontakt: Anelija "Nella" Karahodzic
anelija.karahodzic@karlskoga.se
070-416 27 90

Historen bakom Rising stars - en del av Karlskogas kulturliv sedan 1974
Från Kulturskolans dag på 1970-talet till dagens Rising stars så har det fortsatt att sätta guldkant på tillvaron för Kulturskolan och grundskolans elever.

För Kulturskolans elever - för alla barn i årskurs 1-3 - för hela Karlskoga
Rising stars är ingen tävling, barnen behöver inte kvala in, de behöver inte vinna. Under Rising stars är alla stjärnor som lyfter varandra.

Den livsiktiga kulturen
”När det gäller vår hälsa och hur vi mår så är alla former av kultur intressanta, till exempel konst och litteratur. Ur ett inlärningsperspektiv så är musik och dans, där man lär sig väldefinierade kognitiva och motoriska färdigheter, tacksamma att studera.” - Fredrik Ullén (forskare vid Karolinska Institutet). ”Musik kan minska skadliga stressreaktioner och förbättra kroppens förmåga till cellreparation och återhämtning. ” - Töres Theorell (professor emeritus i psykosocial miljömedicin, Karolinska Institutet University Press.)

Glädje och koncentration
Rising stars är en kväll av glädje. En kväll där alla får vara i stunden och både uppleva och deltaga. Men det ligger också mycket övning bakom en sådan tillsätllning. Övning i koncentration, övning i att stanna upp och upprepa, att släppa den virvlande omvärlden och bara koncentrera sig på uppgiften och nuet.

Integration, identitet och gemenskap
Kulturen talar sitt egna språk. Dans, musik, bild och teater har förmågan att fånga upp alla, att skapa att sammanhang och gemenskap över alla gränser. I kulturen kan du hitta din egen identitet samtidigt som du blir en del av en helhet.

Hur kan du bidra?

Bli Brons-sponsor
Ni betalar 1kr per besökare (ni betalar för max 3000 besökare) Ni får logotype/företagsnamn (tillsammans med andra sponsorer) på jumbotronen, ni exponeras i samband med vår reklam på sociala medier.

Bli Silver-sponsor
Ni betalar 5kr per besökare (ni betalar för max 3000 besökare) Ni får er logotye på jumbotronen, ni exponeras i samband med vår reklam på bussar, i lokaltidningar och på sociala medier.

Bli Guld-sponsor
Ni betalar 10 kr per beökare (ni betalar för max 3000 besökare) Ni får reklamplats/tid på jumbotronen, ni exponeras i samband med vår reklam på bussar, i lokaltidningar och på sociala medier och får VIP-platser under Rising stars i Nobelhallen Sponsra med valfri summa: Vi hjälps åt att sy ihop ett sponsorpaket som passar just er. Läs mer om att sponsra Rising stars, eller annan verksamhet på Kulturskolan, på: http://www.karlskoga.se/Kulturskolan/Kulturskolan/Sponsorer.html

Uppdaterad 2018-10-24