Logga för Karlskoga kommun

Tydligare satsning på PR och marknadsföring

Karlskoga kommun gör nu en ännu tydligare satsning på PR och marknadsföring. Kommunikationsavdelningen kommer därför att ändra inriktning och bli en PR- och marknadsavdelning.

- Vi gör detta för att satsa offensivt och bland annat därmed kunna nå målet 32 000 invånare 2025, säger kommundirektör Johan Harryson.

Nuvarande kommunikationschef Viktoria Cassersten kommer i samband med detta att kliva av sitt uppdrag och gå in som projektledare på HR.

- Jag är inte rätt person att driva en PR- och marknadsavdelning. Jag brinner för kommunikationsfrågor och de krokar ofta arm med HR-frågor så jag ser fram emot att jobba vidare med bland annat arbetsgivarvarumärket och ledarskapsprogrammet i min nya roll, säger Viktoria Cassersten.

Namn: Johan Harryson

Titel: Kommundirektör