Till Karlskogas startsida

Jobba som sjuksköterska

Kvinna i sjuksköterskekläder vid dator och jobbar

När du jobbar som sjuksköterska hos oss i Karlskoga kommun får du utvecklas tillsammas med dina kollegor. Oavsett vilken roll du har så är du viktigt för dem du möter. Välkommen att utforska tjänsterna som vi just nu rekryterar till. Välkommen att vara med och göra skillnad – för oss här.

Karlskoga kommuns har nyligen startat en ny hälso- och sjukvårdsorganisation. Organisationen består av rehabenheten och sjuksköterskeenheten. Organisationen satsar mycket på utveckling för att kunna möta de nya krav som ställs när mer avancerad vård kommer att bedrivas i hemmet. Vi erbjuder möjlighet till vidareutbildning till distriktssköterska. Vi satsar på spetskompetenser, till exempel diabetes, palliativ vård, sårvård med mera.

Som sjuksköterska inom kommunen har du telefontid en timme om dagen. Du har även flera stödfunktioner till din hjälp. Detta för att kunna fokusera på patientarbetet under större delen av ditt arbetspass.

Vi utökar sjuksköterskeenheten och söker fler medarbetare som vill utveckla sjukvården i Karlskoga Kommun. Vill du vara med oss och utveckla hur den nya sjuksköterskeenheten ska se ut?

Välkommen att göra skillnad – för oss här!

Hjälpte informationen på denna sida dig?