Till Karlskogas startsida

Fixarservice

Fixarservice är en kostnadsfri tjänst som kan hjälpa dig som är äldre eller funktionsnedsatt i Karlskoga kommun med sysslor i vardagen som kan innebära en risk av något slag. Fixarservice ska göra hemmet tryggare och minska risken för olyckor och fallskador.

Fixarservice kan hjälpa till med sysslor så som hjälp med omflyttning av mindre möbler (OBS! Ej soffor eller sängar) och lampor, fästa upp sladdar, byta gardiner, smörja lås, byta batterier och glödlampor, montera upp och kontrollera brandvarnare, ta fram jul- och påskpynt eller kanske hänga upp adventsbelysning.

Förebygga olyckor i hemmet

Fixarservice kan ge råd hur man kan förebygga olyckor i hemmet och se över ditt hem efter eventuella fall- och olycksrisker. Det kan handla om mattkanter, lösa sladdar eller hala badkar.

Fixarservice ska inte ersätta tjänster som kan köpas på fria marknaden eller ges som bistånd såsom till exempel städ, fönsterputs, gräsklippning, matinköp och snöskottning med mera. Reparationer av hushållsmaskiner och trädgårdsmaskiner ingår inte heller i Fixarservice tjänster. Vi borrar inte i tak, eller nära fönsterfoder (för gardinfästen) på grund av sprickbildning.

Kontaktuppgifter

Vänligen kontakta servicecenter för information eller frågor kring fixarservice.

E-post: info@karlskoga.se

Telefonnummer: 0586-610 00

Hjälpte informationen på denna sida dig?