Till Karlskogas startsida

Evenemangs- och marknadsföringsstöd

Evenemangs- och marknadsföringsstödet är en del av kommunens platsmarknadsföring som syftar till att locka fler att besöka Karlskoga, bosätta sig och/eller etablera sitt företag här.

Syftet med evenemangsstödet är att främja nya och befintliga evenemang och aktiviteter i Karlskoga.

Syftet kan också vara att ge arrangören möjlighet att utveckla och förbättra evenemanget och att göra det tillgängligt för en större publik.

Marknadsföringsstöd

Syftet med marknadsföringsstödet som riktas till elitidrott är att förknippa idrott på hög nivå med namnet och orten Karlskoga. Här ska finnas en grogrund för kommande elitidrottare och elitlag som ser Karlskoga som en plats där man lever, utvecklas och får utöva sin idrott på högsta nivå. Samtidigt ger elitidrotten en god marknadsföring för platsen Karlskoga och sprider en positiv bild av staden. Elitidrott har ett uppmärksamhetsvärde som spelar stor roll och ger en stolthet för invånarna.

Ansökan

Välkommen att söka evenemangs- eller marknadsföringsstöd via e-tjänsten. Sista ansökningsdatum för evenemangsstöd är 30 april samt 30 november. Sista ansökningsdag för marknadsföringsstöd är 30 november, inför kommande år.

Hjälpte informationen på denna sida dig?