Till Karlskogas startsida

Om Mötesplats Kupolen

Mötesplats Kupolen är arenan där Karlskoga kommer samman. Genom samverkan skapar vi tillsammans en brygga mellan invånarna och näringslivet, föreningslivet och kommunens verksamheter.

Syftet med vår verksamhet är att ge individen förutsättningar för att uppnå och bibehålla en god psykisk, fysisk och social hälsa.

Verksamheten är HBTQI-certifierad.

Mötesplats Kupolen - en trygg plats för alla, där människor möts och växer!

Tillgänglighet

  • Du kan ta dig till Mötesplats Kupolen på flera sätt. Med kollektivtrafik går du närmast av bussen på Karlskoga busstation. Där ifrån är det cirka 450 meter till Mötesplats Kupolen.
  • För dig som tar bilen finns det en stor parkeringsplats (Pilgrimmen) nedanför Kupolen.
    Om du har behov av att komma nära intill entrén finns enstaka parkeringsplatser i anslutning till entrén.
  • Ramper finns både in till Kupolen och inne på Kupolen för att enkelt ta sig runt med exempelvis rullstol eller barnvagn.
  • HWC och skötbord finns givetvis också.

Andra verksamheter på Mötesplats Kupolen

Inre driv

Inre driv är en daglig verksamhet som drivs av kompetensförsörjningsenheten på socialförvaltningen. Med digitalt skapande ges individen möjlighet att utforska sin kreativitet, bygga struktur och förmåga att ta nästa steg i livet.

Studieförbund

Olika studeförbund som erbjuder kurser, workshops och studiecirklar i alla möjliga olika ämnen. Allt ifrån ledarskapsutbildningar till nybörjarkurser.
Allt är möjligt tillsammans med oss.

AKKA

AKKA står för Aktiva Kvinnor i Karlskoga och är ett socialt företag med verksamhet inom tre områden, catering/konferens, café och syateljé.
På Mötesplats Kupolen bedriver AKKA caféverksamhet.

Hitta hit

Mötesplats Kupolen, Parkstigen 13 i Karlskoga. I länken längst ner kan du se öppettiderna.

Hjälpte informationen på denna sida dig?