Till Karlskogas startsida

Ungdomens hus

Ungdomens hus är en mötesplats på Kupolen för dig som gått ut grundskolan och upp till 22 år. Hit kan du komma för att plugga med dina vänner, delta på våra temakvällar och anordna egna temakvällar.

De flexibla lokalerna kan lätt möbleras om till en biosalong eller topsbollplan. I Kupolen finns också ett café och en stor härlig terrass.

Med jämna mellanrum anordnas även event och temakvällar riktade till olika målgrupper. Hos oss finns möjlighet till diskussion och kunskapsutbyte. Här skapas nya och inspirerande relationer!

När Ungdomens hus är öppet går det oftast att ta del av vår andra verksamhet - Digitalt skapande. Se inlägg på Instagram för aktuellt tema eller eventuella event.

Inom verksamheten Ungdomens hus använder vi en app som heter Ungdomsappen. Appen kan du ladda ner i din appbutik helt gratis.

Har du en idé?

Vi vill veta vad du vill göra, så har du en bra idé - kontakta oss här!

Du kanske vill arrangera ett event för ungdomar, en workshop inom ett specifikt ämne eller har en idé om ett projekt? Har du tankar kring utbudet i cafét eller idéer om något nytt spel eller någonting annat till Ungdomens hus?

Dela dina idéer med oss!
Maila oss på kupolen@karlskoga.se

Hitta hit

Ungdomens hus ligger i Mötesplats Kupolen, på Parkstigen 13 i Karlskoga. I länken längst ner kan du se öppettiderna.

Hjälpte informationen på denna sida dig?