Till Karlskogas startsida

BRF Klokheten

Illustration över Brf Karlskoga

Nu byggs ett nytt område i Karlskoga med 32 moderna lägenheter. Välkommen till sjönära BRF Klokheten!

Precis intill de nya Aggerudsvikarna byggs BRF Klokheten. Bostäderna består av sex hus med tre plan som totalt utgör 32 bostadsrätter. I närområdet finns alltifrån badstränder, båthamn och soldäck till motionsspår och populära promenadstråk.

Lägenheter med tre olika storlekar

Bland bostadsrätterna kan man välja på storlekarna två rum och kök på 59,3 kvadratmeter, fyra rum och kök på 96,9 kvadratmeter och fem rum och kök på 104,6 kvadratmeter.

Alla tvåor kommer att vara belägna på markplan med egen altan mot sjön Möckeln. Lägenheterna kommer att ha en öppen planlösning mellan kök och allrum med ett härligt ljusinsläpp. På entrésidan har alla lägenheter ett förråd på två kvadratmeter.

På andra våningen ligger entrén till fyror och femmor. Alla större lägenheter är i två plan med trappa i anslutning till entrén. På första plan finns kök, badrum, mindre sovrum och balkong i direkt anslutning till allrum och kök. På lägenheternas andra plan finns två alternativt tre sovrum, ytterligare ett badrum och en terrass som är belägen ut mot vattnet.

Tidplan

Inflyttning väntas ske under slutet av 2023.

Hjälpte informationen på denna sida dig?