Till Karlskogas startsida

Bricketorp Hills

Illustration över Bricketorp Hills

Några meter från Karlskogas golfbana planeras just nu 16 nya bostäder i ett fantastiskt vackert läge. Husens panoramafönster ger en ljus, rymlig och modern känsla – samtidigt som man kan njuta av både sjöutsikt och solnedgång från soffan i vardagsrummet.

Bricketorp Hills är utan tvekan drömboendet för väldigt många. Husen är modernt designade med snygg träfasad, helkaklade badrum, ljus interiör och med balkong/uteplats mot Möckeln. Dessutom är området placerat precis intill Karlskoga Golfklubb med restaurang, shop och två vackra golfbanor. För dig som pendlar till jobbet finns en busshållplats på gångavstånd, tågstation 15 minuter bort samt några minuters bilväg till E18.

Harald Göransson är representant från den externa aktör som driver projektet:

Det ska bli jättekul att få göra ett så unikt projekt i Karlskoga som det här. Platsen är otroligt fin med naturen, golfbanan och badplats i närheten. Vi är säkra på att människor kommer att trivas och må bra i Bricketorp Hills.

Längst ned på sidan kan du bland annat läsa mer om bostäderna, se fler bilder och få prisuppgifter.

Tidplan

Bostäderna ligger som kommande försäljning. För mer information kring planerad säljstart och tidplan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Hjälpte informationen på denna sida dig?